Flytt företag


Vi har erfarenheten av att flytta både större och mindre företag, oavsett storlek så kan vi på Bromma Express hjälpa er.

Kontakta oss Läs mer

Företagsflytt

Förutom traditionell bohagsflytt/flytt för privatpersoner så hjälper vi små som stora företag med flytt, projektledning och magasinering. Vi har erfarenheten av att flytta allt från ett par arbetsplatser upp till flera hundra, så oavsett storlek så kan vi på Bromma Express hjälpa er. Förutom planeringsarbetet och själva flytten kan vi också assistera er med magasinering av tillexempel era möbler och kontorsutrustning.

Innan ett eventuellt uppdrag erbjuder vi alltid en kostnadsfri besiktning, rådgivning och offert från en av våra erfarna medarbetare. Flyttkartonger utlånas också gratis när ni anlitar Bromma Express.

Vi erbjuder också:
Internflyttar
Pianotransport
Kassaskåptransport
Flyttstädningar
Enskilda möbeltransporter
Vind & förråds röjningar

Bromma Express är försäkrade i Trygg Hansa och vi jobbar efter  ”Kontor 2003”.
Vi innehar F-skattebevis och trafiktillstånd


Packning & Magasinering

Förutom traditionella företagsflyttar kan vi även erbjuda våra kunder packhjälp. Våra packmästare är mycket erfarna och vi tillhandahåller allt det nödvändiga packmaterial som behövs för att kunna hantera våra kunders ägodelar på ett professionellt och säkert sätt. För de kunder som väljer att packa själva har vi ”Lilla” – och ”Stora” – packmästarlådan till försäljning med massa nyttigt material som Ni behöver för att Ni skall kunna packa Era saker på ett bra och säkert sätt.Kontakta oss

För snabb kontakt så ring till oss eller skicka in en förfrågan via kontaktformuläret så återkommer vi