Om oss


Familjeföretaget Bromma Express är flyttfirman med erfarenhet av branschen sedan mitten av 1960 talet. Genom åren har vi gjort oss kända för vår personliga service och goda kundvård. Inom företaget har vi bred kompetens med erfaren flyttpersonal som alltid gör sitt yttersta för att matcha våra kunders behov.

Kontakta oss Läs mer

När ni hör av er till oss så kommer ni kontakt med någon av oss fyra på kontoret. Från vänster på bild har ni Per Faléus, Helén Dahlqvist, Marcus Dahlqvist och Marianne Dehlvin.

Bromma Express AB är ett familjeföretag inom flyttbranschen med erfarenhet av denna sedan mitten av 1960 talet. Vi har gott renommé och är vidare kända för att ha positiva medarbetare med mycket framåtanda. Vi utbildar all personal internt och vi är måna om att våra medarbetare har hög kompetens och ger Er en service så att Ni blir nöjda. Genom åren har vi gjort oss kända för vår personliga service och goda kundvård.
Inom företaget har vi bred kompetens med erfaren flyttpersonal som alltid gör sitt yttersta för att matcha våra kunders behov.
Kontakta oss

För snabb kontakt så ring till oss eller skicka in en förfrågan via kontaktformuläret så återkommer vi